G-pentue

 G-pentue syntynyt 15.5.2015/G-kull/Litter G:

g-pentue_20h2.jpg

Pentuja syntyi neljä:

Lumihelmen Giulio Gatti (EUR ns 23 hopeatiikeri), uros, varattu
Lumihelmen Giusto Gatti (EUR ns 24 hopeatäplikäs), uros, varattu
Lumihelmen Grazioso (EUR ns 24 hopeatäplikäs), naaras, varattu
Lumihelmen Glissando (EUR ns 22 hopeatabby), naaras, varattu

kuva011.jpg

G-pentueemme vanhemmat:

nuoriarmaslisenjulin.jpg
Isä GIC Taikapeikon Armas P., "Armas", (EUR ns mustasavu).

Kasvattaja Johanna Paananen

Omistaja Anne Pajala

Kuva Lisen Julin.

suloelokuu2.jpg

Emo FI*Lumihelmen Delicato "Sulo" (EUR ns 22 hopeatabby)

Pentue on Sulon ensimmäinen. Hän synnytti pennut ilman ongelmia ja on paneutunut niiden hoitoon huolella ja näyttäen hyvin tyytyväiseltä.

Sulosta löytyy kuvia hänen omassa kuva-albumissaan sekä D-pentueemme kuva-albumissa.

G-pentueensukusiitosaste on 3.12% viidessä sukupolvessa ja 3.5% kaikki tunnetut sukupolvet huomioiden. Vanhemmat terveitä kissoja, FIV-, FeLV- ja sienitestattuja, negatiivisia, veriryhmät A. Armas on munuais- ja sydänultrattu.

Pentumme ovat luovutettaessa 7.8. 2015 alkaen 12 viikon ikäisiä, kahdesti rokotettuja, tunnistesirutettuja, useasti madotettuja. Terveystarkastuksesta annamme eläinlääkärin todistuksen. Hoidamme pentumme suurella huolellisuudella ja rakkaudella yksilöinä ja kasvatamme ne rakastaviksi perheenjäseniksi ja tulevan kotinsa ilopillereiksi.

- Pentumme saa mukaansa pentupakkauksen. Näyttely- ja siitostasoisen pentumme hinta on 800 euroa, lemmikkitasoisen (esim. värivirhe) 700 euroa, sijoituspennun vakuusmaksu on 180 euroa.

 - Lumihelmen pentujen uudet omistajat ovat motivoituneita huolehtimaan kissansa hyvinvoinnista, esim. madotuksista ja uusintarokotuksista sekä ulkoiluttavat kissaa ainoastaan turvallisesti (valjaissa/verkotetussa tarhassa/lasitetulla tai verkotetulla parvekkeella). Kissa voi elää onnellisena ilman ulkoiluakin virikkeellisessä kodissa.

 - Tiedustelut/För mer information, vänligen kontakta/Please, contact for more details: Pirkko Mäenpää, lumihelmen@eurooppalaiskissat.net, p. 0414321858.