Entiset kissamme (sijoituskissoja ja siirtyneet sijoituskotinsa omistukseen. Mikäli mahdollista, vältämme kissojen kodinvaihtoa. Lumihelmen kissalan kissoille pyritään alusta pitäen löytämään lopullinen koti):

NUUTTI FI*Lumihelmen Bicolor Bolero (EUR a 03, sinivalkoinen)nuutti1.jpg

s. 18.8.2011, veriryhmä A, asuu kastraattina lapsiperheessä Porissa kissakaverinaan nuori kastraattinaaras. Nuutti on vanhempiensa tavoin todella ihmisrakas ja seurallinen. Nuutti on Lumihelmen E-pentueen isä, emona Lumitaika.

MISKA Miihkali (EUR a 03, sinivalkoinen) s. 14.2.2011. Veriryhmä A. Katso Miihkalin kuva-albumi.

Rekisteröity noviisina PIROK:n näyttelyssä Porissa 15.7.2012. Miska on tyypiltään hyvä eurooppalainen, luonteeltaan ihmisrakas. Miska toimii nojatuolikuninkaana sijoituskodissaan Turussa. Miska on saanut eurooppalaispentueen yhdessä Elekatin Tanitan (EUR a 03) kanssa.

"VENLA" Lumihelmi EUR fs, kilpikonnasavu Ks. Lumihelmen kuva-albumi. Rekisteröity noviisina, s. 27.3.2010, veriryhmä A.

Venla on hopeatiikerin ja cremetiikerin kotikissan tytär, isän emo kilpikonnatabbyvalkoinen kotikissa. Venla on luonteeltaan  rauhallinen, ihmisrakas ja leikkisä. Leikki sujuu sekä yksin että ihmis- tai kissakaverin kanssa. Venla viihtyy hyvin myös verkotetulla parvekkeella ulkoilmasta nauttien.

Venla rekisteröitiin  noviisiluokassa ERY-SYD:n näyttelyssä Hyvinkäällä 11.6.2011 ja se on lumihelmen C-pentueen emo, pentueen isä on CH Pinkkitassun Benjamin "Sisu" (EUR d 22).

FIFI, FIN* Kassilan Fearsome Fifi, sukutaulu:

http://pawpeds.com/db/?a=p&id=789503&g=4&p=eur&date=iso&o=ajgrep

fifi1.jpg Naaras, s. 12.8.2008, väri sininen (EUR a). Kasvattaja S. Vahtola. Veriryhmä A.

Fifi on kaunis,hyvän kokoinen ja -tyyppinen. Luonteeltaan se on hienostunut, utelias ja säyseä. Fifillä on kodissaan seuranaan toinen nuori eurooppalaisnaaras. Fifiä viehättää kovasti leikki "pikkusiskon" kanssa. Tilaisuuden tullen Fifi myös ulkoilee mielellään valjaissa.

 VIIRU

Kotikissauros, cremetiikeri, syntynyt 16.5.2009 Paraisilla. Siirtynyt sijoituskotinsa omistukseen 27.3. 2009, ks. sivu UUTISET. 

Viirun emo on kilpikonnatabby. Viiru on hyvin käsiteltävä, leikkisä, utelias ja notkea kissa. Se tahtoo olla mukana siellä, missä tapahtuu. Viiru leikkii mielellään hiirennoutamista. Se pitää valjas- ja pervekeulkoilusta. Sillä on kotonaan kissakaverina toinen kotikissa ja eurooppalaisia, kuten tyttärensä Lumihelmi (EUR fs).

VÄINÖ 

Kotikissakastraattiuros, syntynyt 6.6.2009 Peräseinäjoella. Väri punatabby. Siirtynyt sijoituskotinsa omistukseen 29.3.2009, ks.sivu UUTISET.

Väinö on Aila Forstenin löytö Peräseinäjoelta. Väinön emo oli väritykseltään punavalkoinen. Väinössä ja sen siskossa valkoista ei ole lainkaan. Sisko on tiikerikuvioinen. Väinö on ystävällinen, reipas, kiltti, aktiivinen ja sosiaalinen kissa. Sillä on kissakaverinaan kotona toinen kotikissa.

ODIN: ruskeatiikeri kotikissa, synt. 27.3.2010. Siirtynyt sijoituskotinsa omistukseen 19.10.2010, ks. sivu UUTISET.

Odin on entisen kissamme cremetiikerikotikissan poika. Odin asuu Naantalissa seuranaan mm. veljensä.