D-pentue/D-kull/Litter D

FI*Lumihelmen D-pentue/D-kull/Litter D "Laulutrio"  s. 19.8.2012 on muuttanut omiin koteihinsa :

KOLME PENTUA/TRE KATTUNGAR/THREE KITTENS:
FI*Lumihelmen Danzarino, ruskeatabby uros/hane/male EUR n 22, alla oikealla, muutti Turkuun.

FI*Lumihelmen Delicato, hopeatabby naaras/hona/female EUR ns 22, alla keskellä, muutti Turkuun ja tulee toivottavasti synnyttämään Lumihelmen pentueen tulevaisuudessa.

FI*Lumihelmen Dolce, hopeatäplikäs naaras/hona/female EUR ns 24, alla vasemmalla, muutti Naantaliin.

kuvad01.jpg

Lisää kuvia/kort/photos.

Vanhempien sukutaulut/Pedigrees of the parents

Isä/Pappa/StudCH CasimirrinGanador "Voitto" (hopeatabbyEUR ns 22). Kasv./Uppfödare/Breeder T.-L. Sillasto, om./ägare/owner & kuva/kort/photo A. Pajala. Vanhemmat sienitestattuja ja negatiivisia, FIV- ja FeLV-neg., verir. A, terveitä, ihmisrakkaita, hyväkäytöksisiä kissoja. Voitto on munuais- ja sydänultrattu ja todettu terveeksi.pc270582.jpg

Emo/Mamma/Queen CH Lumihelmen Aino Lahja "Pinja"  (kilpikonnahopeatäplikäs EUR fs 24). Kasv./ Uppf./ breeder P. Mäenpää, kuva/kort/photo H. Siltala. pinja261111.jpg

D-pentueen sukusiitosaste 0,3% (kaikki tunnetut sukupolvet)/ Inavelsgraden är 0,3%/ Complete inbreeding is 0,3%. Tiedustelut/ Kontakta mig/ Please, contact me for more details: Pirkko Mäenpää puh./tel. -358 (0)41 4321 858, email lumihelmen@eurooppalaiskissat.net.

Kuvia Pinjan ja Voiton häistä (A. Pajala). Alimmassa isä häiden jälkeen kotona:p6170956.jpg

p6170971.jpgp6170975.jpgp7010283.jpgPentumme ovat luovutusikäisiä 12 viikon iässä sisäsiisteinä,  kahdesti rokotettuina, tunnistesirutettuina, madotettuina, Suomen Kissaliittoon rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina (ostaja saa kirjallisen todistuksen), hyvin sosiaalistettuina ja torvisoitonkestävinä. Pennuillamme on Tapiolan sairauskulu- ja tapaturmavakuutus, jota uusi omistaja voi halutessaan jatkaa ilman taukoa vakuutuksen kattavuudessa. Lumihelmen kissojen uudet omistajat liitetään vuodeksi Suomen Eurooppalaiskissarenkaan jäseniksi kasvattajan lahjana.

Lumihelmen pentujen tulevat omistajat/sijoituskissojen vastaanottajat ovat valmiita huolehtimaan kissan tulevasta hyvinvoinnista (mm. uusintarokotukset, madotukset jne) ja turvallisuudesta (esim. ulkoilu vain valjaissa tms.).

Kissakaupasta, kuten myös kissan sijoittamisesta, tehdään Suomen Kissaliiton sopimuspohjaan perustuva kirjallinen sopimus.