B-pentue "Lumihelmen sinivalkoiset" syntyi 18.8.2011:

Jokaista pentua odottaa jo oma rakastava koti eli pentue on varattu.

B-pentueen kuvakansio    Pentueblogi

Isä: Elekatin Tarmo (sinivalkoinen, EUR a 03), kasvattaja & omistaja Lala Siilahti

Emo: IC FI*Kassilan Genuine Gem (sininen, EUR a) "Liisi" (ks. kuva-albumi ja kuvaus sivulla Naaraat)

Liisin ja Tarmon kuherruskuukaudessa oli valkoisten kesäöiden taikaa tuloksinaan:

kuva014.jpg

Pennut (kaikki uroksia) vasemmalta oikealle:

FI*Lumihelmen Bicolor Baritone EUR a 03 sinivalk., "Henry" muutti Sipooseen.

FI*Lumihelmen Blue Boy EUR a sininen, "Nuutti-Pepe" muutti Lietoon.

FI*Lumihelmen Bicolor Bolero EUR a 03 sinivalk., "Nuutti" muutti Poriin

FI*Lumihelmen Brilliant Blue EUR a sininen, "Samu" muutti Naantaliin.

kuva02.jpg

Pennut kantavat tiikerikuviota. Vanhemmat on FIV- ja FeLV-testattu ja todettu negatiivisiksi (=terveitä). Molemmat ovat A-veriryhmää. Liisin munuaiset on ultrattu sekä 1- että 2-vuotiaana ja todettu terveiksi,  munuaisarvo crea oli erinomainen. Pentue on kummankin ensimmäinen, ikää Liisillä on 2,5v, Tarmolla 1,5v. Kuvassa Liisi-emo vuorokauden ikäisten pentujensa kanssa muutettuaan nukenvaunuihin.

Yhdistelmän sukusiitosaste on 1.95% 5 sukupolvessa ja 3.13% huomioiden kaikki tunnetut esivanhemmat. Tarmon emo on Pikkuliinan Belladonna (sininen harlekiini, EUR a 02), noviisi Liinan ja EC Elekatin Casanovan, tytär, ja isä IC Shaman's Auringonpistos (sininen, EUR a).

kuva03571.jpg

B-pentue viikon ikäisenä:

Tarmo esiintyi Liisin luona Maskussa isännän elkein:

kuva0219.jpg

kuva0218.jpg

kuva0215.jpg

Tiedustelut puh. 041 4321858, sähköpostilumihelmen@eurooppalaiskissat.net.

"Sininen on taivas, siniset on silmänsä sen, siniset on järvet, sinisyyttä heijastaen. Valkoinen on hanki, valkoiset on yöt kesien, valkoiset on pilvet, lampaat nuo taivaan sinisen..." (J. Kuoppamäki).

Ja vaikkakin "Sininen ja valkoinen värit ovat vapauden", niinpentumme myydään sisäkissoiksi; ulkoilu verkotetulla parvekkeella, tarhassa tai valjaissa suositeltavaa. Virikkeellisessä kodissa eurooppalaiskissa sopeutuu hyvin myös pelkästään sisäelämään. Kysy, neuvomme mielellämme!

Pentumme ovat luovutusikäisiä 12 viikon iässä sisäsiisteinä,  kahdesti rokotettuina, tunnistesirutettuina, madotettuina, Kansainväliseen Kissaliittoon (FiFe) kuuluvaan Suomen Kissaliittoon rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina (ostaja saa kirjallisen todistuksen), hyvin sosiaalistettuina ja torvisoitonkestävinä.

Kissakaupasta, kuten myös kissan sijoittamisesta, tehdään Suomen Kissaliiton sopimuspohjaan perustuva kirjallinen sopimus.

Pennuillamme on tapaturma- ja sairauskuluvakuutus, jota uusi omistaja voi halutessaan jatkaa ilman taukoa. Pentujemme uudet omistajat saavat lahjaksi vuoden jäsenyyden Suomen Eurooppalaiskissarenkaaseen.Lumihelmen pennut myydään sisäkissoiksi: haluttaessa ulkoilemaan valjaissa, verkotetulla parvekkeella tai verkotetussa tarhassa.