C-pentue "Lumihelmen kolmoset" /C-kull född den 12.3.2012/Litter C is born on March 12th 2012: 

kuva01.jpg

FI*Lumihelmen Cantabile (sininen EUR a, uros/male) "Nemo" muutti Turkuun.

FI*Lumihelmen Cappriccio (musta EUR n, uros) "Pedro"

FI*Lumihelmen Crescendo (mustasavu EUR ns, uros) "Ossi" muutti Vantaalle.

Kuva-albumi/Photoskuva027.jpg

sari4.jpg

Meistä on tullut vanhempia, kertovat Sisu ja Venla! Föraldrarna/The parents above

 Pennut vuorokauden ikäisinä emon hoidossa, kuva A. Soitamo:

suc51775.jpg

sulo1.jpgimg_6366.jpgIsä/Pappa/Sire CH Pinkkitassun Benjamin (klikkaa nimeä)  (punatabby EURd22)"Sisu". Emo/ Mamma/Mother Lumihelmi  "Venla"(kilpikonnasavu EUR fs) kuva/kort/photo K. SatchasatapornEmo on noviisi ja sen avulla voimme laajentaa rodun geenipohjaa. Sukusiitosaste on 0%/Inavelsgraden är 0%/Inbreeding is 0%.

Sisu: kasvattaja/uppfödare/breeder M. Murtonen, om./ägare/owner S. Hytönen. Sisu on tyypiltään hieno eurooppalainen ja sillä on kaunis kuvio ja upea kontrasti turkissaan. Venla: om./ägare/owners P. Mäenpää & A.-C. Soitamo. Kuvat, joissa Sisu esiintyy, on saatu Sari Hytöseltä. 

sarin_kannykkakuvat_3_2.jpgPentumme myydään sisäkissoiksi; ulkoilu verkotetulla parvekkeella, tarhassa tai valjaissa suositeltavaa. Virikkeellisessä kodissa eurooppalaiskissa sopeutuu hyvin myös pelkästään sisäelämään. Kysy, neuvomme mielellämme!

Pentumme ovat luovutusikäisiä 12 viikon iässä sisäsiisteinä,  kahdesti rokotettuina, tunnistesirutettuina, madotettuina, Suomen Kissaliittoon rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina (ostaja saa kirjallisen todistuksen), hyvin sosiaalistettuina ja torvisoitonkestävinä. Pennuillamme on sairauskuluvakuutus, jota uusi omistaja voi halutessaan jatkaa ilman taukoa. Pentumme saavat mukaansa pentupakkauksen ja uudet omistajat vuoden jäsenyyden rotujärjestöömme Suomen Eurooppalaiskissarenkaaseen.

Kissakaupasta, kuten myös kissan sijoittamisesta, tehdään Suomen Kissaliiton sopimuspohjaan perustuva kirjallinen sopimus.

sari2.jpg